Armbanden

Armbanden, de do’s en de dont’s

Inmiddels is de armband niet meer weg te denken uit de collectie juwelen bij de vrouw. Zeker bij een bruiloft is de armband een belangrijk accessoire die het trouwoutfit net dat kleine beetje extra kan geven om het totale plaatje helemaal compleet te maken.

Ondanks het feit dat veel mensen weten hoe men armbanden moeten dragen en wanneer ze deze moeten dragen, zijn er toch een aantal adviezen die men goed kan doornemen om de ervaring van het dragen van armbanden nog beter te maken op je bruiloft

Ten eerste, is het heel hip om gedragen armbanden met nieuwe armbanden te dragen. De tijd dat alles precies naadloos op elkaar aan moet sluiten is voorbij. Nee, je mag als bruid mixen en matchen om zo toch de broche van je oma te combineren met je net nieuw gekochte armband.

Ten tweede, draag armbanden in de plaats van een horloge. Het plannen tijdens je bruiloft heb je als het goed is uitbesteed aan je planner. Een uitzondering bestaat voor erfstukken natuurlijk.

Ten derde, zorg ervoor dat je niet te veel accessoires aan en om hebt. Te is nooit goed maar zeker in het geval van armbanden is het aan te raden om hiermee subtiel om te gaan.

Ten vierde, experimenteer niet en zorg dat je dicht bij jezelf blijft bij het aanschaffen van een nieuwe armband. Er is niks fijners dan op je mooiste dag van je leven je veilig voelen in je comfort zone. Dit kan alleen als je draagt wat jij mooi vindt.

Ten vijfde, combineer kleuren in je armbanden. Er gaat niks boven armbanden met mooie zachte warme kleuren gecombineerd met zilver of goud. Het effect wordt nog mooier als ze met sieraden gecombineerd worden met dezelfde kleur.

Ten zesde, geef gerust wat geld uit aan armbanden. Natuurlijk heeft iedereen zijn grenzen, maar juist voor je bruiloft mag je best een keer goed uitpakken. Uiteindelijk trouw je maar een keer en is het als het allemaal goed verloopt toch de mooiste dag van je leven.

Ten laatste, en misschien ook wel het belangrijkste advies van allemaal is dat je de armbanden ook mag dragen na je bruiloft. Het is veel te zonde om ze maar aan te schaffen voor een dag. Nee, je mag er best langer van genieten. Het zijn tenslotte jouw mooie armbanden.

november 14, 2016