Hangers

Hangers om elke outfit af te maken

Hangers zijn een hele leuke manier om op jouw manier je outfit een leuke twist te geven. Hangers zijn een sieraad wat veelal aan een ketting gehangen wordt. Je kunt dus kiezen voor simpele kettingen zonder poespas, of voor een ketting waar je nog iets extra’s aan hangt. Het voordeel hiervan is dat je ook af kunt wisselen, want de meeste hangers kun je makkelijk toevoegen aan de ketting of hem er weer vanaf halen.

Er zijn veel soorten hangers. Je hebt prachtige kristallen varianten, of bijvoorbeeld mooie zilveren hartjes hangers voor je geliefde. Hartjes zijn erg populair en komen in vele kleuren en materialen. Of klavertjes vier, wereldbolletjes Yin-Yang tekentjes zijn ook erg populair of mooie natuurstenen die worden gezegd helende krachten te hebben. Ook zijn er prachtige ronde medaillons te krijgen waar je een aandenken aan iets of iemand in kunt doen. Medaillons met foto’s er in zag je vroeger vaak in de film!

Het is ook leuk om nieuwe hangers voor je ketting te kopen wanneer je op vakantie bent. Je kunt vaak op lokale marktjes hele leuke dingen kopen direct van de makers! Afhankelijk van de regio waar je bent kan dit van hout of bijvoorbeeld steen zijn, of met een leuke tekst of teken er op. Bijvoorbeeld in Azië kun je vaak wat spirituele buddha’s kopen voor aan een kettinkje en bijvoorbeeld in Parijs een leuke kleine Eiffeltoren. Hangers zijn vaak heel geschikt voor een aandenken aan een bepaalde gebeurtenis of plaats waar je bent geweest met mensen die je belangrijk vind.

Sommige mensen verzamelen dit type sieraad ook. Overal waar ze komen kopen ze een nieuw stuk wat ze dan tegelijkertijd of een voor een aan hun ketting hangen. Dit is heel leuk want afhankelijk van je humeur of gelegenheid kun je zo op een betaalbare manier je sieraden aanpassen! Dus ben jij op zoek naar het perfecte sieraad voor jou? Kijk dan zeker eens naar hangers. Zeker op internet is het aanbod echt gigantisch. Op de grotere juweliers websites is het heerlijk rondshoppen maar ook op wat kleinere websites kun je echt unieke stukken vinden.

november 14, 2016